Jag veckan som gick var ganska lugn. Inget speciellt hade vi inbokat utan den rullade på som vanligt.

Men i fredags var vi på Hjalmar i Brevens Bruk. Det var jättebra. Det enda negativa var att man satt lite illa. Men det gick bra. Innan revyn så käkade vi på restaurangen intill. Det var faktiskt väldig bra mat. Vi alla var nöjda. En tre-rätters för 280kr är ju inte så farligt.

I lördags var vi och firade min kusin Madde som fyllt år. Roxie fick busa lite med hennes hund Wille som är en Jack Russel. Det gick jättebra, de lekte bra ihop.
Sen blev det en liten shoppingtur. Vi besökte bland annat Robertssons och köpte lite kött till årets premiärgrillning som vi genomförde på kvällen. Det var supergott!

I söndags  blev den en liten utflykt till Skåleklint för lite korvgrillning tillsammans med min mor och far och familjen Hallborg. Det var jättehärligt. Solen värmde och det blåste inte alls mycket. Vi hade spårlina på Roxie så hon fick strosa runt lite. Innan vi åkte hem gick vi ner till vattnet och där ”badade” Roxie för första gången. Linda slängde ut en sten i vattnet och Roxie efter av ren reflex. Men hon var inte beredd på att bli blöt.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Härliga Lördag
Nästa inlägg Sjukdom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *