Då var det dags för 75-års festen som innebär att vi firar både min och Albins 35-års dag + att vi varit gifta i 5 år i år.

Vi hyrde Fiskingegården, jättefin lokal. Allt man behöver fanns där. Dansgolv, mingelrum, kök, diskmaskin, scen, ljud, ljus. På förmiddagen kom våra vänner från Högsjö och hjälpte oss att fixa med maten och ställa iordning i lokalen. Även Albins pappa var med och hjälpte till. Utan dom hade det blivit tufft för mig och Albin. Vi är så tacksamma.

Högsjövännerna såg även till så allt flöt på under kvällen. Ni är helt underbara!! Stort Tack!

Drygt 60 pers kom, jättekul att så många hade lust att komma 🙂 Under kvällen åt vi mat, gick tipspromenad, fikade och dansade en hel del. Tror alla hade en trevlig kväll 🙂
Några av barnen ville inte sluta dansa 🙂

Tipspromenaden vi hade handlade om mig och Albin. Det verkade vara lite kluriga frågor för de flesta. Men en person hade 10 av 11 rätt och det var min gudson Filip. Grattis Filip!

Jag och Albin vill tacka alla som kom. Vi hade supertrevligt och kom i säng runt 3.

Vart var då Roxie denna dag/kväll? Jo hon sov över hos sin mamma och pappa. Och det gick superbra. Det var en trött hund vi hämtade hem men det gjorde inte så mycket för Husse och Matte var lite sega 😉

 

 

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Relaxen
Nästa inlägg Korallbröllop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *