I onsdags var det dags för andra passivitetsträningen. Temat denna gång var hundspråk.
Kul att se att Roxie kan slappna av med andra hundar runt omkring. Även om de andra skäller.

Igår lördag så började jag dagen med ett gympass på friskis, därefter åkte jag till syrran och tog en morgonpromenad.

På förmiddagen åkte vi till Högsjö för en Playdate tillsammans med familjen Lind. Det finns en liten inhägnad rastgård där och där släppte vi in Roxie, Elton och Mille. Nu tänkte vi att det skulle bli full fart men det blev det inte till en början. Någon hade spritt ut hundgodis över allt så hundarna började ju käka det och vi började plocka bort det.
Men till slut fick vi fart på dem….iaf Elton och Roxie. Mille är ju gamla gubben och går omkring och lufsar i sin egen lilla värld. Vi grillade även lite korv tillsammans.

 

Efter denna trevliga start på dagen åkte vi hem för att duscha och göra oss i ordning för middag på Pinchos tillsammans med familjen Lind. Pinchos är en av favoritrestaurangerna, supergott.  Efter en trevlig och god middag fortsatte vi till Conventum Kongress för att lyssna på Takida/Stiftelsen. Förbanden var sisådär men självaste Takida/Stiftelsen var superbra. Min rygg och fötter klarar dock inte att stå så länge så mellan Stiftelsen och Takida så gick jag och satte mig. Vi kom nog runt 19 och det slutade runt 23:30 så det var några timmar som man stod.

Tack familjen Lind för en fantastisk dag!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Alla hjärtans dag
Nästa inlägg Provtagning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *