Dessa 110 dagar som jag har planerat att focusera på kosten och träningen innebär ju att jag vill gå ner i vikt. Jag kommer inte nämna någon startvikt på denna sida då jag inte känner mig bekväm med det. Men jag kommer rapportera resultaten.

Dag 3
Började även denna dag med ett gympass. Vilket gick bra. Man kan kan tro att jag är själv på gymmet kl. 05:00 men icke! Det är sällan numera som jag är ensam. Annars så gillar jag att ha hela gymmet för mig själv.
Idag var matlåderna slut 🙁
Så hela kvällen stod jag och lagade mat. Det blev en supergod lövbiffswok med färska grönsaker (morot, tomat, paprika, Squash, champinjoner och lök) och så hade vi ris/potatis till. Det blev en 10 matlådor. Tanken var att jag skulle hinna laga fisk också men det han jag inte.
Innan jag gick och la mig så blev det en kvällspromenad på 3km.

Dag 4
Morgonpass på gymmet = Check!
Allt går enligt planen.
Mera matlådor fixades under kvällen, lagade fisken som jag inte hann igår = Gös, tomat och potatis. Sen gjorde jag en liten sås på krossad tomat, chili och vitlök.
På kvällspromenaden idag fick jag med mig Albin. Men han mår inte så bra just nu. Har problem med lungorna och fryser. Han har fått dessa problem efter bronkoskopin i tisdags. Men vi gick åt varsitt håll på 3km-rundan så efter 2km så mötte jag honom så gick vi sista km tillsammans.

Dag 5
VILODAG!!
Efter att ha tränat alla dagar hittills så tänkte jag att det vore bra med en vilodag.
Men dagen blev inte som jag tänkte tyvärr. Visserligen så har jag vilat men på jobbet när jag skulle resa mig upp ur min kontorsstol på fm, så fick jag bara så himla ont i ryggen. Albin mådde även dåligt på hans jobb så kl. 13:30 kompade jag ut och Albin stämplade ut sjuk.
Så det blev inte så mycket mer gjort denna dagen. Kunde knappt röra mig och Albin låg under en filt och frös hela kvällen.
Provade att göra bananpannkaka med kvarg och hallon till kvällsmål. Supergott och väldigt mättande!! Albin var dock inte lika förtjust.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Bronkoskopi
Nästa inlägg Dag 6-8 #110

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *