Har haft 2 vilodagar nu, ingen träning överhuvudtaget. Hoppade torsdagen för att jag kände att jag behövde sova lite på morgonen. Fredagens träning hoppade jag pga att jag hade lite känning i ryggen.

Men igår (lördag) hade jag tänkt träna. Albin gick upp före mig och åkte iväg på arbetsplatsträff i båthamnen. Jag gick upp strax efter det att han hade åkt. Gick in i duschen, fixade frukost och satte mig i soffan. När jag sedan efter en stund skulle resa mig upp så gick det knappt. Shit vad ont det gjorde i ryggen, kunde knappt gå. Gick och la mig igen. Låg i sängen tills Albin kom hem. Han fick gå ut och hämta kryckorna i garaget så jag hade något att hålla mig i när jag skulle resa mig upp. Usch….det var en hemsk värk. Började käka värktabletter på en gång, Alvedon och Diklofenak. Hjälpte dock inte alls för stunden men om jag skulle behöva kontakta sjukvården vid ett senare tillfälle så skulle jag kunna säga ”att jag har behandlat mig själv”. Det var frågan jag fick när jag fick diskbråck för några år sedan. Då fick jag inte komma in pga att jag inte hade ätit antiinflammatorisk medicin.

Albin och pappa åkte till Karlstad efter lunch för att kolla på hockey. Det blev en liten spontan tripp, tror de hade det trevligt. Hallen var nästan fullsatt, så stämningen var nog på topp. Tyvärr blev det bara 1 poäng.

Jag åkte till mamma och vi försökte promenera. Vi gick till ICA och tillbaka och det tog lika lång tid för oss att gå som det tog för Albin och pappa att åka till Karlstad. Varenda steg kändes men på något sätt var det skönare att promenera ändå än att sitta/ligga inne.

Det kändes kanske lite bättre i ryggen idag när jag vaknade, men den känns även idag kan jag säga. Skulle det vara måndag idag så skulle jag inte ha åkt till jobbet.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Fotograf
Nästa inlägg Foxtrot-måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *