Himla skön vecka! Jobbade bara måndag tisdag denna vecka sen var jag ledig 3 dagar + helgen förstås.
I onsdags putsade jag fönster, skönt att ha det gjort innan vintern. Sen blev det lite träning så klart. I torsdags åkte jag och älsklingen till Villingsberg för lite fiske. En jättehärlig dag men tyvärr utan fisk. Vi såg några fiskar i alla fall. Fiskbilen var där och släppte i några bjässar. På kvällen skulle vi kolla hockey, gick inte bra för mig jag råkade somna och gick sedan och la mig innan matchen var slut.
På fredagen åkte jag till gymmet strax innan Albin skulle åka till jobbet. Väl framme vid gymmet, precis när jag låst och slagit igen bildörren kom jag på att nycklarna var kvar i bilen. Skit också!!! Fick ringa Albin och be honom vända hem och hämta extra nycklarna. Tur jag har en så snäll make. Annars hade jag fått gått hem.

Vågen visar -6kg och måttbandet visar -10cm på 1 månad! 10cm kan jag inte riktigt tro för jag ser det inte själv. Kanske känns lite grann, jag vet inte. Men det känns kul i alla fall 🙂 Skönt när hårt arbete visar resultat. Bara att fortsätta köra på!!! Heja mig 🙂

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg 15 år
Nästa inlägg Fotograf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *